PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

 

Päivitetty viimeksi 3. tammikuuta 2023

Kiitos, että päätit olla osa yhteisöämme Espresso Displays Pty Ltd:ssä ja harjoittaa liiketoimintaa espressona ("espresso", "me", "me" tai "meidän"). Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi ja oikeuttasi yksityisyyteen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilökohtaisia ​​tietojasi koskevista käytännöistämme, ota meihin yhteyttä osoitteeseen support@espres.so.

Tämä tietosuojaseloste selittää, mitä tietoja keräämme sinusta, miten voimme käyttää niitä ja mitä teemme varmistaaksemme, että tiedot pidetään suojattuna. Kerromme myös oikeutesi ja yhteydenottotavan.

Jakamalla henkilökohtaisia ​​tietoja kanssamme hyväksyt, että ymmärrät ja hyväksyt henkilötietojesi keräämisen, tallentamisen, käytön ja luovuttamisen tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Tämä tietosuojailmoitus kuvaa, kuinka saatamme käyttää tietojasi, jos vierailet verkkosivustollamme tai olet yhteydessä meihin muilla asiaan liittyvillä tavoilla, mukaan lukien kaikki myynti, markkinointi, tapahtumat, sosiaalisen median kanavat, puhelinkeskustelut, sähköpostit ja muu kirjallinen ja suullinen viestintä kanssasi .

Jos viittaamme tässä tietosuojailmoituksessa:

  • Verkkosivustotarkoittaa mitä tahansa verkkosivustoamme, joka viittaa tähän käytäntöön tai linkittää siihen; ja
  • Palveluttarkoittaa verkkosivustoamme ja muita siihen liittyviä palveluita, mukaan lukien myynti, markkinointi tai tapahtumat.

Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on selittää sinulle mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on niihin liittyen. Jos tässä tietosuojailmoituksessa on ehtoja, joita et hyväksy, lopeta palveluidemme käyttö välittömästi.

Huomioithan, että siltä osin kuin verkkosivustollamme on linkkejä muille verkkosivustoille, jotka on tarkoitettu sinun avuksesi, olemme vastuussa vain verkkosivustomme tietosuojakäytännöistä ja turvallisuudesta. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuoja- ja turvallisuuskäytännöt ja -menettelyt.

Lue tämä tietosuojailmoitus huolellisesti, sillä se auttaa sinua ymmärtämään, mitä teemme keräämiemme tietojen kanssa.

 

 

SISÄLLYSLUETTELO

  1. MITÄ TIEDOT KERÄÄMME?
  2. MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?
  3. JAKAANKO TIETOSI KENKÄÄN KANSSA?
  4. KENEN KANSSA JAETTAAN TIETOSI?
  5. KÄYTÄMME Evästeitä JA MUITA SEURANTATEKNIIKKOJA?
  6. MITEN HÄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUTUMISTASI?
  7. SIIRETÄÄNko TIETOSI KANSAINVÄLISELLÄ?
  8. KUINKA KAUAN SÄILYTTÄMME TIETOJASI?
  9. MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA?
  10. MIKÄ OVAT TIETOSUOJAN OIKEUKSESI?
  11. SÄÄDÖT DONOT-TRACK OMINAISUUKSILLE
  12. ONKO KALIFORNIAN ASUKAISILLA ERITYISIÄ YKSITYISYYDEN OIKEUDET?
  13. PÄIVITTÄMME TÄMÄN ILMOITUKSEN?
  14. MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ TÄSTÄ ILMOITUKSESTA?
  15. MITEN VOI TARKISTAA, PÄIVITYS TAI POISTAA SINULLA KERÄIMME TIEDOT?
  16. MITÄ TIEDOT KERÄÄMME? Henkilötiedot, jotka annat meille

Lyhyesti:Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille.

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kun rekisteröidyt verkkosivustolle, ilmaiset kiinnostuksesi saada tietoja meistä tai tuotteistamme ja palveluistamme, osallistuessasi toimintaan verkkosivustolla tai muuten, kun otat meihin yhteyttä tai olet yhteydessä meihin.

Keräämämme henkilötiedot riippuvat vuorovaikutuksestasi kanssamme ja verkkosivustolla, tekemistäsi valinnoista sekä käyttämistäsi tuotteista ja ominaisuuksista. Keräämiämme henkilötietoja voivat olla seuraavat:

Sinun toimittamat henkilötiedot.Keräämme nimiä; puhelinnumerot; sähköpostiosoitteet; postiosoitteet; laskutusosoitteet; ja muuta vastaavaa tietoa.

Maksutiedot.Saatamme kerätä tietoja, joita tarvitaan maksusi käsittelyyn, jos teet ostoksia, kuten maksuvälineen numeron (kuten luottokortin numeron) ja maksuvälineeseesi liittyvän turvakoodin. Stripe, AfterPay, Cin7, Sezzle, PayPal ja Klarna tallentavat kaikki maksutiedot. Löydät heidän tietosuojailmoituksensa linkit täältä: https://stripe.com/en-au/privacy, https://www.afterpay.com/en-AU/privacy-policy, https://www. cin7.com/privacy-policy/, https://legal.sezzle.com/privacy, https://www.paypal.com/au/webapps/mpp/ua/privacy-full ja https://www.klarna .com/international/privacy-policy/.

Kaikkien meille antamiesi henkilötietojen on oltava oikeita, täydellisiä ja tarkkoja, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista tällaisiin henkilötietoihin liittyvistä muutoksista.

Tiedot kerätään automaattisesti

Lyhyesti:Jotkin tiedot – kuten Internet Protocol (IP) -osoitteesi ja/tai selaimesi ja laitteen ominaisuudet – kerätään automaattisesti, kun vierailet verkkosivustollamme.

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet, käytät tai navigoit verkkosivustolla. Nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi (kuten nimeäsi tai yhteystietojasi), mutta ne voivat sisältää tietoja laitteesta ja käytöstä, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, kieliasetukset, viittaavat URL-osoitteet, laitteen nimi, maa, sijainti , tiedot siitä, miten ja milloin käytät verkkosivustoamme sekä muita teknisiä tietoja. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti verkkosivustomme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäisiin analytiikka- ja raportointitarkoituksiin.

Kuten monet yritykset, myös keräämme tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Keräämämme tiedot sisältävät:

Loki- ja käyttötiedot.Loki- ja käyttötiedot ovat palveluun liittyviä, diagnostiikka-, käyttö- ja suorituskykytietoja, joita palvelimemme keräävät automaattisesti, kun käytät verkkosivustoamme ja jotka kirjaamme lokitiedostoihin. Riippuen siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme, nämä lokitiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, laitetietojasi, selaimesi tyyppiä ja asetuksia sekä tietoja toiminnastasi verkkosivustolla (kuten käyttöön liittyvät päivämäärä-/aikaleimat, katsotut sivut ja tiedostot, haut ja muut suorittamasi toiminnot, kuten käyttämäsi ominaisuudet, laitteen tapahtumatiedot (kuten järjestelmän toiminta, virheraportit (joita kutsutaan joskus kaatumisvedoksiksi) ja laitteistoasetukset).

Laitteen tiedot.Keräämme laitetietoja, kuten tietoja tietokoneesta, puhelimesta, tabletista tai muusta laitteesta, jota käytät verkkosivustolle pääsyyn. Käytetystä laitteesta riippuen nämä laitetiedot voivat sisältää tietoja, kuten IP-osoitteesi (tai välityspalvelimesi), laitteen ja sovelluksen tunnusnumerot, sijainti, selaintyyppi, laitteistomalli Internet-palveluntarjoaja ja/tai matkapuhelinoperaattori, käyttöjärjestelmä ja järjestelmäkokoonpano tiedot.

Sijaintitiedot.Keräämme sijaintitietoja, kuten tietoja laitteesi sijainnista, jotka voivat olla tarkkoja tai epätarkkoja. Keräämämme tiedon määrä riippuu sen laitteen tyypistä ja asetuksista, joita käytät verkkosivustolle pääsyyn. Saatamme esimerkiksi käyttää GPS:ää ja muita tekniikoita kerätäksemme geopaikannustietoja, jotka kertovat meille nykyisen sijaintisi (IP-osoitteesi perusteella). Voit kieltäytyä näiden tietojen keräämisestä joko kieltämällä pääsyn tietoihin tai poistamalla sijaintiasetuksen käytöstä laitteestasi. Huomaa kuitenkin, että jos päätät kieltäytyä käytöstä, et ehkä voi käyttää tiettyjä Palvelujen ominaisuuksia.

  1. MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?

Lyhyesti:Käsittelemme tietojasi tarkoituksiin, jotka perustuvat oikeutettuihin liiketaloudellisiin etuihin, kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseen, lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen ja/tai suostumukseesi.

Käytämme verkkosivustomme kautta kerättyjä henkilötietoja erilaisiin liiketoimintatarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin oikeutettujen liikeetujemme perusteella, jotta voimme tehdä tai suorittaa sopimuksen kanssasi suostumuksellasi ja/tai noudattaaksemme laillisia velvoitteitamme. Ilmoitamme jokaisen alla luetellun tarkoituksen yhteydessä tarkat käsittelyperusteet, joihin luotamme.

Käytämme keräämiämme tai vastaanottamiamme tietoja:

Suositelmien julkaisemiseen.Julkaisemme verkkosivustollamme suosituksia, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia ​​tietoja. Ennen kuin lähetämme suosittelun, hankimme suostumuksesi nimesi ja suosittelun sisällön käyttämiseen. Jos haluat päivittää tai poistaa suosittelusi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen support@espres.so ja muista mainita nimesi, suosittelun sijaintisi ja yhteystietosi.

Pyydä palautetta.Saatamme käyttää tietojasi palautteen pyytämiseen ja yhteydenottoon liittyen verkkosivustomme käyttöön.

Mahdollistaa käyttäjien välisen viestinnän.Saatamme käyttää tietojasi mahdollistaaksemme käyttäjien välisen viestinnän jokaisen käyttäjän suostumuksella.

Käyttäjätilien hallintaan.Saatamme käyttää tietojasi tilimme hallintaan ja sen pitämiseen toimintakunnossa.

Hallinnollisten tietojen lähettäminen sinulle.Saatamme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tietoja tuotteista, palveluista ja uusista ominaisuuksista ja/tai tietoja käyttöehtojemme ja käytäntöjemme muutoksista.

Palvelujemme suojaamiseksi.Saatamme käyttää tietojasi osana pyrkimyksiämme pitää verkkosivustomme turvassa (esimerkiksi petosten valvontaan ja ehkäisyyn).

Voidaksemme panna täytäntöön ehtomme ja käytäntömme liiketoiminnallisia tarkoituksia varten, noudattaaksemme lakisääteisiä vaatimuksia tai sopimukseemme liittyen.

Vastaamaan laillisiin pyyntöihin ja ehkäisemään vahinkoja.Jos saamme haasteen tai muun laillisen pyynnön, saatamme joutua tarkastamaan hallussamme olevat tiedot päättääksemme, kuinka vastata.

Täytä ja hallinnoi tilauksiasi.Saatamme käyttää tietojasi verkkosivuston kautta tehtyjen tilausten, maksujen, palautusten ja vaihtojen täyttämiseen ja hallinnointiin.

Järjestä arvontoja ja kilpailuja.Saatamme käyttää tietojasi palkintojen ja kilpailujen järjestämiseen, kun päätät osallistua kilpailuihimme.

Toimittaa ja helpottaa palvelujen toimittamista käyttäjälle.Voimme käyttää tietojasi tarjotaksemme sinulle pyydetyn palvelun.

Vastata käyttäjien tiedusteluihin / tarjota käyttäjille tukea.Saatamme käyttää tietojasi vastataksemme tiedusteluihisi ja ratkaistaksemme mahdolliset ongelmat, joita sinulla saattaa olla Palveluidemme käytössä.

Lähettääksemme sinulle markkinointi- ja myynninedistämisviestejä.Me ja/tai kolmannen osapuolen markkinointikumppanimme voimme käyttää meille lähettämiäsi henkilötietoja markkinointitarkoituksiin, jos tämä on markkinointimieltymystesi mukaista. Keräämme henkilötietojasi esimerkiksi, kun ilmaisemme kiinnostuksemme saada tietoja meistä tai verkkosivustostamme, tilaamme markkinointia tai muuten otamme meihin yhteyttä. Voit kieltäytyä markkinointisähköpostiviesteistämme milloin tahansa (katso "MITÄ TIETOSUOJASI OIKEUTESI OVAT?" alla).

Toimita kohdennettua mainontaa sinulle.Saatamme käyttää tietojasi kehittääksemme ja näyttääksemme henkilökohtaista sisältöä ja mainoksia (ja tehdä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa), jotka on räätälöity kiinnostuksesi kohteisiisi ja/tai sijaintiisi ja mitataksemme sen tehokkuutta.

Muihin liiketoimintatarkoituksiin.Saatamme käyttää tietojasi muihin liiketoimintatarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä verkkosivustomme, tuotteidemme, markkinoinnin ja kokemuksesi arvioimiseen ja parantamiseen. Saatamme käyttää ja tallentaa näitä tietoja koostetussa ja anonymisoidussa muodossa, jotta niitä ei liitetä yksittäisiin loppukäyttäjiin eivätkä ne sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja.

  1. JAKAANKO TIETOSI KENKÄÄN KANSSA?

Lyhyesti:Jaamme tietoja vain suostumuksellasi, noudattaaksemme lakeja, tarjotaksemme sinulle palveluita, suojellaksemme oikeuksiasi tai täyttääksemme liiketoimintavelvoitteitasi.

Voimme käsitellä tai jakaa hallussamme olevia tietojasi seuraavan oikeusperustan perusteella:

Suostumus:Voimme käsitellä tietojasi, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen käyttää henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen.

Lailliset intressit:Saatamme käsitellä tietojasi, kun se on kohtuudella välttämätöntä oikeutettujen liiketoimintaetujemme saavuttamiseksi.

Sopimuksen täytäntöönpano:Jos olemme tehneet kanssasi sopimuksen, voimme käsitellä henkilötietojasi täyttääksemme sopimuksemme ehdot.

Lailliset velvoitteet:Voimme paljastaa tietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin noudattaaksemme sovellettavaa lakia, viranomaisten pyyntöjä, oikeudellista menettelyä, oikeuden määräystä tai oikeusprosessia, kuten vastauksena oikeuden määräykseen tai haasteeseen (mukaan lukien vastauksena viranomaisille kansallisen turvallisuuden tai lainvalvontavaatimusten täyttämiseksi).

Tärkeät kiinnostuksen kohteet:Voimme paljastaa tietojasi, jos katsomme tarpeelliseksi tutkia, ehkäistä tai ryhtyä toimiin koskien mahdollisia käytäntöjemme rikkomuksia, epäiltyjä petoksia, tilanteita, joihin liittyy potentiaalisia uhkia kenen tahansa henkilön turvallisuudelle ja laitonta toimintaa, tai todisteena oikeudenkäynneissä, joissa olemme mukana.

Tarkemmin sanottuna saatamme joutua käsittelemään tietojasi tai jakamaan henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

Liiketoiminnan siirrot.Voimme jakaa tai siirtää tietojasi minkä tahansa sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.

Myyjät, konsultit ja muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.Voimme jakaa tietosi kolmansien osapuolien toimittajien, palveluntarjoajien, urakoitsijoiden tai edustajien kanssa, jotka suorittavat palveluja meille tai puolestamme ja vaativat pääsyn näihin tietoihin tehdäkseen tätä työtä. Esimerkkejä ovat: maksujen käsittely, tietojen analysointi, sähköpostin toimitus, isännöintipalvelut, asiakaspalvelu ja markkinointi. Saatamme antaa valituille kolmansille osapuolille luvan käyttää verkkosivustolla seurantatekniikkaa, jonka avulla he voivat kerätä tietoja puolestamme siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa ajan mittaan. Näitä tietoja voidaan käyttää muun muassa tietojen analysointiin ja seuraamiseen, tietyn sisällön, sivujen tai ominaisuuksien suosion määrittämiseen ja verkkotoiminnan ymmärtämiseen. Ellei tässä ilmoituksessa ole kuvattu, emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda tietojasi kolmansien osapuolten kanssa heidän myynninedistämistarkoituksiin.

  1. KENEN KANSSA JAETTAAN TIETOSI?

Lyhyesti:Jaamme tietoja vain seuraavien kolmansien osapuolten luokkien kanssa.

Jaamme ja luovutamme tietojasi vain seuraaville kolmansien osapuolien luokille. Jos olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella ja haluat peruuttaa suostumuksesi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä alla olevassa osiossa ”MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ TÄSTÄ ILMOITUKSESTA?” annettuja yhteystietoja käyttäen.

  • Mainosverkostot
  • Kumppanimarkkinointiohjelmat Viestintä- ja yhteistyötyökalut Tietojen analysointipalvelut
  • Mikä tahansa asiaankuuluva viranomainen, jos uskomme kohtuudella, että tällainen tietojen paljastaminen on välttämätöntä oikeuksiemme toteuttamiseksi
  • Mikä tahansa taho, jonka kanssa sulaudumme (tai ehdotamme sulautuvaa) tai joka ostaa meidät (tai ehdotetaan hankittavaksi)
  • Kuka tahansa muu henkilö, jos laki vaatii tai sallii sen
  • Rahoitus- ja kirjanpitotyökalut
  • Toimihenkilömme ja niihin liittyvät yhtiömme;
  • Maksujen käsittelijät
  • Henkilöt, jotka työskentelevät meillä (joko työntekijänä tai urakoitsijana)
  • Tuotesuunnittelu- ja suunnittelutyökalut Suorituskyvyn seurantatyökalut Uudelleenkohdistusalustat
  • Myynti- ja markkinointityökalut
  • Sosiaaliset verkostot
  • Testaustyökalut
  • Kolmannet osapuolet, joille olet valtuuttanut meidät jakamaan tietosi
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ja muut toimittajat meille silloin, kun se on välttämätöntä tai toivottavaa, jotta voimme tarjota palvelujamme (mukaan lukien palveluntarjoajat, jotka otamme mukaan suorittamaan tietojenkäsittelytoimia puolestamme)
  • Käyttäjätilien rekisteröinti- ja todennuspalvelut

Kaikille kolmansien osapuolien palveluntarjoajille ja muille meille toimittaville toimittajille, joille henkilötietojasi luovutetaan, on pääsy näihin tietoihin vain, jotta he voivat täyttää velvoitteensa meitä kohtaan, ei mihinkään muuhun tarkoitukseen.

  1. KÄYTÄMME Evästeitä JA MUITA SEURANTATEKNIIKKOJA?

Lyhyesti:Saatamme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita tietojesi keräämiseen ja tallentamiseen.

Saatamme käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (kuten verkkojäljitteitä ja pikseleitä) tietojen käyttämiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siitä, kuinka käytämme tällaisia ​​teknologioita ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on annettu evästeilmoituksessamme.

 

Kaupan toiminnan kannalta välttämättömät evästeet

Nimi

Toiminto

Kesto

_ab

Käytetään järjestelmänvalvojan käytön yhteydessä.

2v

_secure_session_id

Käytetään liikkeen läpi navigoinnin yhteydessä.

24h

_shopify_country

Käytetään kassan yhteydessä.

istunto

_shopify_m

Käytetään asiakkaiden tietosuoja-asetusten hallintaan.

1v

_shopify_tm

Käytetään asiakkaiden tietosuoja-asetusten hallintaan.

30 min

_shopify_tw

Käytetään asiakkaiden tietosuoja-asetusten hallintaan.

2w

_storefront_u

Käytetään helpottamaan asiakastilitietojen päivittämistä.

1 minuutti

_tracking_consent

Seurantaasetukset.

1v

c

Käytetään kassan yhteydessä.

1v

kärry

Käytetty ostoskorin yhteydessä.

2w

cart_currency

Käytetty ostoskorin yhteydessä.

2w

cart_sig

Käytetään kassan yhteydessä.

2w

cart_ts

Käytetään kassan yhteydessä.

2w

cart_ver

Käytetty ostoskorin yhteydessä.

2w

Tarkista

Käytetään kassan yhteydessä.

4w

checkout_token

Käytetään kassan yhteydessä.

1v

dynaaminen_checkout_shown_on_cart

Käytetään kassan yhteydessä.

30 min

hide_shopify_pay_for_checkout

Käytetään kassan yhteydessä.

istunto

pitää hengissä

Käytetään ostajan lokalisoinnin yhteydessä.

2w

master_device_id

Käytetään kauppiaan kirjautumisen yhteydessä.

2v

Edellinen askel

Käytetään kassan yhteydessä.

1v

muista minut

Käytetään kassan yhteydessä.

1v

suojattu_asiakastunnus

Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.

20v

shopify_pay

Käytetään kassan yhteydessä.

1v

shopify_pay_redirect

Käytetään kassan yhteydessä.

30 minuuttia, 3w tai 1v arvosta riippuen

storefront_digest

Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.

2v

tracked_start_checkout

Käytetään kassan yhteydessä.

1v

checkout_one_experiment

Käytetään kassan yhteydessä.

istunto

checkout_session_lookup

Käytetään kassan yhteydessä.

3w

checkout_session_token_<<tunnus>>

Käytetään kassan yhteydessä.

3w

identiteettitila

Käytetään asiakkaan tunnistamisen yhteydessä.

24h

identiteettitila-<<tunnus>>

Käytetään asiakkaan tunnistamisen yhteydessä.

24h

identiteetti_asiakkaan_tilin_numero

Käytetään asiakkaan tunnistamisen yhteydessä.

12w

Raportointianalyysi

Nimi

Toiminto

Kesto

_aloitussivu

Seuraa aloitussivuja.

2w

_alkuperäinen_viittaus

Seuraa aloitussivuja.

2w

_s

Shopify-analytiikka.

30 min

_shopify_d

Shopify-analytiikka.

istunto

_shopify_s

Shopify-analytiikka.

30 min

_shopify_sa_p

Shopifyn markkinointiin ja viittauksiin liittyvä analytiikka.

30 min

_shopify_sa_t

Shopifyn markkinointiin ja viittauksiin liittyvä analytiikka.

30 min

_shopify_y

Shopify-analytiikka.

1v

_y

Shopify-analytiikka.

1v

_shopify_evids

Shopify-analytiikka.

istunto

_shopify_ga

Shopify ja Google Analytics.

istunto

customer_auth_provider

Shopify-analytiikka.

istunto

customer_auth_session_created_at

Shopify-analytiikka.

istunto

  1. SIIRETÄÄNko TIETOSI KANSAINVÄLISELLÄ?

Lyhyesti:Saatamme siirtää, tallentaa ja käsitellä tietojasi muissa kuin omassa maassasi.

Palvelimemme sijaitsevat Yhdysvalloissa. Jos käytät verkkosivustoamme Yhdysvaltojen ulkopuolelta, ota huomioon, että tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä tiloissamme sekä ne kolmannet osapuolet, joiden kanssa voimme jakaa henkilötietojasi (katso " TIETOJA JAETTAAN KENEN KENEN KANSSA?” yllä), Yhdysvalloissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja muissa maissa.

Kolmas osapuoli, jolle annamme henkilötietosi, ei välttämättä ole asuinmaassasi tai se voi siirtää ja tallentaa tiedot kyseisen maan ulkopuolelle (ulkomainen vastaanottaja).

Jos asut Australiassa, ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että ulkomailla oleva vastaanottaja ei riko Australian tietosuojaperiaatteita (APPs). APP:t eivät kuitenkaan sido ulkomaisia ​​vastaanottajia, ja hyväksyt, että sovellusten kohtaa 8.1 ei sovelleta henkilötietojesi luovuttamiseen merentakaiselle vastaanottajalle. Jos merentakainen vastaanottaja käsittelee tietojasi APP-sovellusten vastaisesti, et voi hakea hyvitystä tietosuojalain mukaisesti.

Jos asut Uudessa-Seelannissa, ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että merentakainen vastaanottaja ei riko Uuden-Seelannin tiedonsaantiperiaatteita (IPP) ja että merentakaisia ​​vastaanottajia eivät sido IPP:t. Ulkomaista vastaanottajaa ei ehkä vaadita suojaamaan tietoja tavalla, joka tarjoaa yleisesti ottaen Uuden-Seelannin vuoden 2020 tietosuojalain mukaisia ​​suojatoimia.

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA) tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Yhdistynyt kuningaskunta), ymmärrät, että merentakaisella vastaanottajalla ei välttämättä ole tietosuojalakeja tai muita vastaavia lakeja, jotka ovat yhtä kattavat kuin maassasi. Ryhdymme kuitenkin kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi tämän tietosuojailmoituksen ja sovellettavan lain mukaisesti.

  1. KUINKA KAUAN SÄILYTTÄMME TIETOJASI?

Lyhyesti:Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei laki toisin edellytä.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakivaatimukset) edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa. Mikään tämän ilmoituksen tarkoitus ei vaadi meitä säilyttämään henkilökohtaisia ​​tietojasi pidempään kuin sen ajan, jonka käyttäjillä on tili meillä.

Kun meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoimintatarvetta henkilötietojesi käsittelyyn, poistamme tai anonymisoimme kyseiset tiedot, tai jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoon), me suojaamme tallentaa henkilötietosi ja eristää ne jatkokäsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.

  1. MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA?

Lyhyesti:Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi organisatoristen ja teknisten turvatoimien avulla.

Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojaamaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuutta. Huolimatta turvatoimistamme ja ponnisteluistamme tietojesi turvaamiseksi, minkään Internetin kautta tapahtuvan sähköisen tiedonsiirron tai tiedontallennustekniikan olevan 100-prosenttista turvallista ei voida taata, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, verkkorikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty tuhoamaan tietoturvamme ja keräämään, käyttämään, varastamaan tai muokkaamaan tietojasi väärin. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, henkilötietojen siirtäminen verkkosivustollemme ja sivustoltamme on omalla vastuullasi. Sinun tulee käyttää verkkosivustoa vain suojatussa ympäristössä.

  1. MIKÄ OVAT TIETOSUOJAN OIKEUKSESI?

Lyhyesti:Joillakin alueilla, kuten Euroopan talousalueella (ETA) ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Yhdistynyt kuningaskunta), sinulla on oikeuksia, jotka antavat sinulle paremman pääsyn henkilötietoihisi ja niiden hallintaan. Voit tarkistaa, muuttaa tai lopettaa tilisi milloin tahansa.

Joillakin alueilla (kuten ETA ja Yhdistynyt kuningaskunta) sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Niihin voi sisältyä oikeus (i) pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja saada niistä kopio, (ii) pyytää oikaisua tai poistamista; (iii) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä; ja (iv) tarvittaessa tietojen siirrettävyyteen. Tietyissä olosuhteissa sinulla voi myös olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos haluat tehdä tällaisen pyynnön, käytä alla olevia yhteystietoja. Käsittelemme ja toimimme kaikki pyynnöt sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Jos luotamme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn, joka suoritetaan muilla laillisilla käsittelyperusteilla kuin suostumuksella.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tietosuojaoikeuksistasi, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@espres.so.

Jos asut ETA:ssa tai Isossa-Britanniassa ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle. Löydät heidän yhteystietonsa täältä: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Jos asut Sveitsissä, tietosuojaviranomaisten yhteystiedot löydät täältä:https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Jos asut Australiassa ja tarvitset lisätietoja tai apua yksityisyyteen liittyvissä asioissa, ota yhteyttä Australian Information Commissionin toimistoon osoitteessa:

Puhelin: 1300 363 992

Sähköposti: enquiries@oaic.gov.au

Toimiston osoite: Level 3, 175 Pitt Street, Sydney NSW 2000

Verkkosivusto: www.oaic.gov.au

Evästeet ja vastaavat tekniikat:Useimmat verkkoselaimet on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan evästeet ja hylkäämään evästeet. Jos päätät poistaa evästeet tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa tiettyihin verkkosivustomme ominaisuuksiin tai palveluihin. Voit kieltäytyä mainostajien kiinnostukseen perustuvasta mainonnasta verkkosivustollamme osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/.

Sähköpostimarkkinoinnin käytöstä poistaminen:Voit lopettaa markkinointisähköpostiluettelomme tilauksen milloin tahansa napsauttamalla lähettämiemme sähköpostien tilauksen peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla. Tämän jälkeen sinut poistetaan markkinointisähköpostilistalta – voimme kuitenkin edelleen olla sinuun yhteydessä esimerkiksi lähettääksemme sinulle palveluun liittyviä sähköposteja, jotka ovat välttämättömiä tilisi hallinnoinnissa ja käytössä, vastataksemme palvelupyyntöihin tai muihin asioihin. ei-markkinointitarkoituksiin. Jos haluat muuten kieltäytyä käytöstä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@espres.so.

  1. SÄÄDÖT DONOT-TRACK OMINAISUUKSILLE

Useimmat verkkoselaimet ja jotkin mobiilikäyttöjärjestelmät ja mobiilisovellukset sisältävät Do-Not-Track ("DNT") -ominaisuuden tai asetuksen, jonka voit aktivoida ilmoittamaan tietosuoja-asetuksistasi, ettei verkkoselaustoimintojasi koskevia tietoja valvota ja kerätä. Tässä vaiheessa ei ole viimeistelty yhtenäistä teknologiastandardia DNT-signaalien tunnistamiseksi ja toteuttamiseksi. Sellaisenaan emme tällä hetkellä vastaa DNT-selaimen signaaleihin tai mihinkään muuhun mekanismiin, joka ilmoittaa automaattisesti valinnastasi olla jäljittämättä sinua verkossa. Jos online-seurantastandardi otetaan käyttöön, jota meidän on noudatettava tulevaisuudessa, ilmoitamme sinulle tästä käytännöstä tämän tietosuojailmoituksen tarkistetussa versiossa.

  1. ONKO KALIFORNIAN ASUKAISILLA ERITYISIÄ YKSITYISYYDEN OIKEUDET?

Lyhyesti:Kyllä, jos asut Kaliforniassa, sinulle on myönnetty erityiset oikeudet koskien pääsyä henkilötietoihisi.

Kalifornian siviililain pykälä 1798.83, joka tunnetaan myös nimellä "Shine The Light" -laki, sallii Kaliforniassa asuville käyttäjillemme pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa ja maksutta tietoja henkilötietoluokista (jos sellaisia ​​on) luovutettu kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin sekä kaikkien niiden kolmansien osapuolten nimet ja osoitteet, joille olemme jakaneet henkilötietoja välittömästi edeltävän kalenterivuoden aikana. Jos asut Kaliforniassa ja haluat tehdä tällaisen pyynnön, lähetä pyyntösi meille kirjallisesti käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Jos olet alle 18-vuotias, asut Kaliforniassa ja sinulla on rekisteröity tili verkkosivustolle, sinulla on oikeus pyytää sivustolle julkisesti julkaisemiesi ei-toivottujen tietojen poistamista. Pyydä tällaisten tietojen poistamista ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla annettuja yhteystietoja ja liittämällä mukaan tiliisi liittyvä sähköpostiosoite ja ilmoitus siitä, että asut Kaliforniassa. Varmistamme, että tietoja ei näytetä julkisesti Verkkosivustolla, mutta ota huomioon, että tietoja ei välttämättä poisteta kokonaan tai kattavasti kaikista järjestelmistämme (esim. varmuuskopiot jne.).

CCPA:n tietosuojailmoitus

California Code of Regulations määrittelee "asukas" seuraavasti:

(1) jokainen Kalifornian osavaltiossa muussa kuin tilapäisessä tai tilapäisessä tarkoituksessa oleva henkilö ja (2) jokainen Kalifornian osavaltiossa asuva henkilö, joka on Kalifornian osavaltion ulkopuolella tilapäistä tai tilapäistä tarkoitusta varten

Kaikki muut henkilöt määritellään "ei-asukkaiksi".

Jos tämä "asukkaan" määritelmä koskee sinua, meidän on noudatettava tiettyjä henkilötietojasi koskevia oikeuksia ja velvollisuuksia.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Olemme keränneet seuraavat henkilötiedot viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana:

Luokkaesimerkit kerätty

 

A. Tunnisteet

Yhteystiedot, kuten oikea nimi, alias, postiosoite, puhelinnumero tai matkapuhelinnumero, yksilöllinen henkilötunnus, online-tunniste, Internet-protokollaosoite, sähköpostiosoite ja tilin nimi

JOO

Kirjanpitolaki

C. Kalifornian tai liittovaltion lain mukaiset suojatut luokitusominaisuudet

Sukupuoli ja syntymäaika

EI

D. Kaupalliset tiedot

Tapahtumatiedot, ostohistoria, taloustiedot ja maksutiedot

JOO

E. Biometriset tiedot

Sormenjäljet ​​ja äänijäljet

EI

F. Internet tai muu vastaava verkkotoiminta

Selaushistoria, hakuhistoria, online-käyttäytyminen, kiinnostustiedot ja vuorovaikutus meidän ja muiden verkkosivustojemme, sovellusten, järjestelmien ja mainosten kanssa

JOO

G. Geolocation tiedot

Laitteen sijainti

JOO

H. Ääni-, elektroninen, visuaalinen, lämpö-, haju- tai vastaava tieto

Liiketoimintamme yhteydessä luodut kuvat ja ääni-, video- tai puhelutallenteet

EI

I. Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot

Yrityksen yhteystiedot palveluidemme tarjoamiseksi sinulle yritystasolla, työnimike sekä työhistoria ja ammatillinen pätevyys, jos haet meille töihin

EI

J. Koulutustiedot

Opiskelijatiedot ja hakemistotiedot

EI

K. Muista henkilötiedoista tehdyt johtopäätökset

Edellä luetelluista kerätyistä henkilötiedoista tehdyt päätelmät profiilin tai yhteenvedon luomiseksi esimerkiksi henkilön mieltymyksistä ja ominaisuuksista

JOO

Espresso Displays Pty Ltd on luovuttanut seuraavat henkilötiedot kolmansille osapuolille liiketoimintaa tai kaupallista tarkoitusta varten edellisten kahdentoista (12) kuukauden aikana:

Luokka B. Kalifornian asiakasrekisterilain mukaiset henkilötiedot, kuten nimesi ja yhteystietosi. Henkilötietoihisi liittyvät oikeutesi

Oikeus pyytää tietojen poistamista – Poistopyyntö

Voit pyytää henkilötietojesi poistamista. Jos pyydät meitä poistamaan henkilötietosi, kunnioitamme pyyntöäsi ja poistamme henkilötietosi tietyin laissa säädetyin poikkeuksin, kuten (mutta ei rajoittuen) toisen kuluttajan käyttäessä sananvapautta. , vaatimustenmukaisuusvaatimuksemme, jotka johtuvat oikeudellisesta velvoitteesta tai mistä tahansa käsittelystä, jota voidaan tarvita suojautuaksemme laittomalta toiminnalta.

Oikeus saada tietoa – Pyydä tietää

Olosuhteista riippuen sinulla on oikeus tietää:

  • keräämmekö ja käytämmekö henkilötietojasi;
  • keräämiemme henkilötietojen luokat;
  • tarkoituksiin, joihin kerättyjä henkilötietoja käytetään; myymmekö henkilötietojasi kolmansille osapuolille;
  • henkilötietojen luokat, joita myymme tai luovutimme liiketoimintatarkoituksiin;
  • kolmansien osapuolten luokat, joille henkilötietoja myytiin tai luovutettiin liiketoimintatarkoituksiin; ja
  • henkilötietojen keräämisen tai myynnin liike- tai kaupallinen tarkoitus.

Sovellettavan lain mukaisesti emme ole velvollisia antamaan tai poistamaan kuluttajatietoja, jotka on poistettu kuluttajan pyynnöstä, tai yksilöimään uudelleen yksittäisiä tietoja kuluttajan pyynnön vahvistamiseksi.

Oikeus syrjimättömyyteen kuluttajan yksityisyyden suojan käytön yhteydessä Emme syrji sinua, jos käytät yksityisyyttäsi koskevia oikeuksiasi.

Vahvistusprosessi

Pyyntösi saatuamme meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi, jotta voimme määrittää, että olet sama henkilö, josta meillä on tiedot järjestelmässämme. Nämä vahvistustoimet edellyttävät, että pyydämme sinua antamaan tietoja, jotta voimme yhdistää ne tietoihin, jotka olet aiemmin toimittanut meille. Esimerkiksi lähettämäsi pyynnön tyypistä riippuen voimme pyytää sinua antamaan tiettyjä tietoja, jotta voimme yhdistää antamasi tiedot jo arkistoissamme oleviin tietoihin, tai voimme ottaa sinuun yhteyttä viestintämenetelmällä (esim. tai sähköposti), jonka olet aiemmin toimittanut meille. Voimme myös käyttää muita varmistusmenetelmiä olosuhteiden niin vaatiessa.

Käytämme pyynnössäsi antamiasi henkilötietoja vain henkilöllisyytesi tai pyyntösi tekemisvaltuuksien vahvistamiseen. Vältämme mahdollisuuksien mukaan pyytämästä sinulta lisätietoja vahvistusta varten. Jos emme kuitenkaan pysty varmistamaan henkilöllisyyttäsi jo ylläpitämiemme tietojen perusteella, voimme pyytää sinua antamaan lisätietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi sekä turvallisuus- tai petostentorjuntatarkoituksiin. Poistamme tällaiset lisätiedot heti, kun saamme vahvistuksenne valmiiksi.

Muut yksityisyysoikeudet

  • voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • voit pyytää henkilötietojesi oikaisemista, jos ne ovat virheellisiä tai eivät ole enää merkityksellisiä, tai pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista
  • voit nimetä valtuutetun edustajan tekemään CCPA:n mukaisen pyynnön puolestasi. Voimme evätä pyynnön valtuutetulta edustajalta, joka ei toimita todisteita siitä, että hänellä on pätevä valtuutus toimia puolestasi CCPA:n mukaisesti.
  • voit pyytää kieltäytymään henkilötietojesi myöhemmästä myynnistä kolmansille osapuolille. Saatuamme kieltäytymispyynnön käsittelemme pyyntöä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15 päivän kuluessa pyynnön lähettämisestä.

Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@espres.so tai viittaamalla tämän asiakirjan lopussa oleviin yhteystietoihin. Jos sinulla on valitus siitä, kuinka käsittelemme tietojasi, haluaisimme kuulla sinusta.

GDPR

Jos asut ETA:ssa, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihin, siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen kautta.

Henkilötietojasi käsitellään aluksi Irlannissa, minkä jälkeen ne siirretään Euroopan ulkopuolelle säilytystä ja jatkokäsittelyä varten, mukaan lukien Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Lisätietoja siitä, kuinka tiedonsiirto on GDPR:n mukaista, on Shopifyn GDPR Whitepaperissa:https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

  1. PÄIVITTÄMME TÄMÄN ILMOITUKSEN?

Lyhyesti:Kyllä, päivitämme tätä ilmoitusta tarpeen mukaan noudattaaksemme asiaankuuluvia lakeja.

Saatamme päivittää tätä tietosuojailmoitusta ajoittain. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä "Tarkistus" -päivämäärällä, ja päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on saatavilla. Suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojailmoituksen usein saadaksesi tietoa siitä, kuinka suojaamme tietojasi.

  1. MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ TÄSTÄ ILMOITUKSESTA?

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä ilmoituksesta

lähetä meille sähköpostia osoitteeseen:

support@espres.so

lähetä se meille osoitteeseen:

Espresso Displays Pty Ltd

Taso 2

91 Reservoir St,

Surry Hills, Uusi Etelä-Wales 2010

Australia

  1. MITEN VOI TARKISTAA, PÄIVITYS TAI POISTAA SINULLA KERÄIMME TIEDOT?

Maasi sovellettavien lakien perusteella sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä sinulta keräämiimme henkilötietoihin, muuttaa niitä tai poistaa ne tietyissä olosuhteissa. Jos haluat pyytää henkilötietojesi tarkistamista, päivittämistä tai poistamista, lähetä pyyntölomake viimeistäänklikkaamalla tästä.